Wimperextensions
Sint Hubert

 

Wie wil nou niet mooie lange of volle wimpers hebben?


 • Met wimperverlenging is het net alsof de ogen al reeds opgemaakt zijn met mascara. Uiteraard is het effect niet na te bootsen met make-up. De eigen wimpers worden verlengd. Het beste resultaat krijgt u met de one-by-one methode. Wimperextensions worden aan de eigen wimpers vastgemaakt. .

  Haartje voor haartje worden de wimperextensions bevestigd aan uw eigen wimpers. Dit gebeurt door middel van speciale lijm die geen schade veroorzaakt aan uw natuurlijke wimpers.

  U kunt er mee sporten, douchen, zwemmen en slapen. De wimperextensions blijven gemiddeld 4 tot 6 weken zitten, afhankelijk van de levensduur van uw natuurlijke wimper(s). Natuurlijke wimpers hebben een gemiddelde levensduur van 4 tot 6 weken, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien.

  De duur van een behandeling voor een nieuwe set Wimperextensions is gemiddeld 90-120 minuten. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseer ik iedere 3 tot 4 weken een Refill. Een Refill duurt gemiddeld 45-90 minuten, dit is afhankelijk van de hoeveelheid uitgevallen wimpers.

  Ik zet ook wimperextensions bij mensen na een chemokuur. Heeft u uw wimpers verloren door een chemokuur en beginnen ze net weer een beetje te groeien, dan kunt u wimperextensions laten zetten voor vollere wimpers. Ik zal samen met u overleggen welke wimperextensions ik ga gebruiken.

  Nieuwe set one by one: €60
  Refill behandeling na 2 weken: €29
  Refill behandeling na 3 weken: €34
  Refill behandeling na 4 weken: €38
  Refill behandeling na 5 weken: €47
  Na 5 weken betaalt u een nieuwe set